الزامات طراحي سايت چيست؟

طراحي سايت،سئو، طراحي فروشگاه اينترنتي،طراحي اپليكيشن موبايل

الزامات طراحي سايت چيست؟

حتماً يكي از پايه‌ترين ابهامات شما اين است كه براي طراحي سايت به چه گزينه‌هايي نياز داريم؟ بسته به اينكه هدف شما از طراحي سايت چه باشد، مطمئناً بايد از فناوري‌هاي خاصي استفاده كنيد و بسته به نوع فناوري‌ها نيازهاي شما با هم فرق مي‌كنند. اما هميشه براي هر كاري يك دسته نيازها هستند كه مشتركند، هر چند ممكن است همان‌ها هم اندكي با هم تفاوت داشته باشند. در اين مقاله به نيازهاي مشترك طراحي هر نوع سايتي اشاره مي‌كنم كه اطلاعات خوبي به تازه‌كارها خواهد داد.

احتياجات راه اندازي سايت

احتياجات طراحي سايت

ما اگر خواسته باشيم احتياجات طراحي سايت را به صورت فهرستي نام ببريم، بايد به موارد زير اشاره كنيم:

علاقه و انگيزه

در اولين قدم شما بايد پي به علاقه‌ي خود به كار طراحي سايت ببريد. علاقه‌ي به كار كه وجود داشته باشد، انگيزه ايجاد مي‌گردد و اين انگيزه باعث مي‌شود كه به راحتي دست از كار نكشيد. اما اين را بدانيد كه اگر صرفاً به دليل اينكه ديديد فلان سايت بازديد و درآمد بالايي دارد، شما هم مي‌خواهيد مثل آن سايت راه‌اندازي كنيد، بدون اينكه علاقه‌اي به انجام چنين كاري داشته باشيد، مطمئناً با شكست روبرو خواهيد شد! دليل اصلي اين موضوع اين است كه شما با مشكلات كار آشنا نيستيد و پس از مدتي كه به نتيجه‌ي دلخواه نرسيديد، نا اميد مي‌شويد و دست از كار مي‌كشيد. اما اگر علاقه به كار وجود داشته باشد، قضيه شكل ديگري به خود خواهد گرفت. اين از اولين نياز.

فضاي ميزباني

مي‌رسيم به مسائل فني كه لازمه‌ي راه اندازي سايت به حساب مي آيند. فضاي ميزباني يا هاست از مهم ترين اين احتياجات فني است. تنها با يك هاست شما قادر به طراحي سايت خود هستيد، هر چند شايد براي آدرس دهي سايت اندكي با مشكل مواجه شويد. اما در هر صورت اين شدني است. اما بدون هاست يا فضاي ميزباني شما هيچ كار نمي‌توانيد بكنيد. هاست مثل يك زمين است كه روي آن شروع به ساخت خانه مي كنيد. اگر اين زمين نباشد ساختماني هم در كار نيست.

براي تهيه‌ي هاست بايد به شركت هاي ارائه دهنده‌ي خدمات ميزباني مراجعه كنيد كه به پرداخت مبلغي آنها فضايي را با مشخصاتي خاص همچنين به همراه يك كنترل پنل هاست به شما اجاره مي‌دهند. در اين مدت مي‌توانيد پرونده‌ها و اطلاعات سايت خود را روي آن فضا قرار داده تا بازديد كنندگان سايت بتوانند آنها را دريافت كنند و اصطلاحاً از سايت شما بازديد به عمل آورند.

دامنه سايت

اما مي رسيم به دامنه كه همان نشاني اينترنتي سايت شماست. اگر اين نشاني نباشد، درست است كه شايد ديگران بتوانند سايت شما را پيدا كنند؛ اما پايدار نخواهد بود. مثلاً با IP هم مي توان يك سايت را باز كرد. اما اين IP ممكن است پس از مدتي تغيير كند كه كل فعاليت هاي سايت به هم خواهد ريخت! چرايي اين موضوع را در مقالات آموزشي ديگر وبنولوژي جستجو كنيد. دامنه را هم هنگام ثبت سفارش فضاي ميزباني مي توانيد خريداري كنيد. دامنه ها هم به صورت ساليانه اجاره داده مي شوند و شما بايد قبل از سررسيد انقضا آن را تمديد كنيد. هر كسي مي تواند براي خود يا ديگران دامنه ثبت كند كه باز هم براي اطلاعات بيشتر شما را به آموزش هاي ديگر سايت ارجاع مي دهم.

ما هاست و دامنه رايگان هم داريم. كه بايد توجه كنيد تحت چه شرايطي اين خدمات به شما رايگان داده مي شوند. در خيلي از مواقع هاستي كه به شما به رايگان داده مي شود، كيفيت لازم را ندارد يا داراي ابزارهاي استاندارد نيست! پس كار شما را بسيار سخت مي كنند. در ضمن طراحي سايت روي هاست هاي رايگان ممكن است به از دست رفتن اطلاعات شما منجر شود، كه فكر نكنم ايده آل كسي باشد! چون شخصي كه به شما هاست رايگان مي دهد، در ازاي دادن خدمات به شما هيچ تضميمي براي كيفيت ارائه نخواهد كرد. پس براي شروع جدي سعي كنيد اندكي هزينه كنيد تا خيال خودتان را راحت كنيد.

نرم افزار سايت ساز

شما براي ساخت سايت به دو قسمت اصلي يعني هاست و دامنه نياز داريد. يعني اگر اين دو تا را داشته باشيد، كار تمام است. اما در خيلي از مواقع شما نياز به يك نرم افزار سايت ساز هم داريد. كه اين نرم افزارها به انواع مختلفي تقسيم مي شوند. مثلاً نوع ميزكار آنها كه شما بايد آن نرم افزارها را روي رايانۀ خود نصب كنيد و سايت را بسازيد و سپس روي فضاي ميزباني بارگذاري كنيد. از اين دست نرم افزارها مي توان به Dream Weaver اشاره كرد. افراد خيلي كمي هستند كه از اين روش براي طراحي سايت خود استفاده كنند. يا اگر هم اين كار را بكنند، يك سايت پويا با زبان هاي برنامه نويسي خواهند ساخت.

اما بيشتر افراد به سراغ نرم افزارهاي مديريت محتوا مي روند. نرم افزارهايي مثل وردپرس و جوملا كه امكان راه اندازي سايت در كمترين زمان را به هر شخصي مي دهند. حتي افرادي كه اطلاعات فني زيادي راجع به طراحي سايت ندارند هم مي توانند در عرض چند دقيقه سايت خود را بسازند و شروع به مديريت آن كنند. در همين سايت هم در بخش آموزش وردپرس مقالات خوبي راجع به اين مبحث نوشته شده است.

پس نرم افزار سايت ساز و همچنين نحوۀ كار كردن با آن هم يكي ديگر از احتياجات امر طراحي سايت به شمار مي رود. البته نبايد زياد نگران اين بخش باشيد. چرا كه هم هزينه‌اي شما را تهديد نخواهد كرد هم اينكه ياد گرفتن اين گونه نرم افزارها كار سختي نيست. همچنان با ما همراه باشيد تا به طور كامل قادر به ساخت و طراحي سايت خود شويد.

منبع: سايت وبنولوژي



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد